TJÄNSTER

PRISER OCH DESIGNPAKET

Vi erbjuder trädgårdsrådgivning och trädgårdsdesign i olika omfattning till fasta priser och offert. Hittar ni inget paket som riktigt passar era behov? Ingen fara, kontakta oss så kommer vi gemensamt fram till vad ni behöver och vid behov skapar vi en individuell lösning.

Vi följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten. Alla tjänster vi erbjuder sker via nätet eller utomhus i er utemiljö och vi håller rekommenderat avstånd, och självklart besöker vi er endast om alla inblandade är friska.

Vid hembesök i trädgårdar utanför Arvika tätort tillkommer resekostnader med 200kr/timme och 25/mil exkl. moms.

Företaget är försäkrat och godkänt för F-skatt.

TRÄDGÅRDSRÅDGIVNING

Trädgårdsrådgivning utförs i er trädgård eller utemiljö under ca två timmar. Gemensamt tittar vi på helheten, samtalar kring era önskemål och vad som skulle fungera bra i just er trädgård. Ni antecknar och skissar själva utifrån min rådgivning.

Trädgårdsrådgivning passar er som vill ha hjälp med idéer kring trädgårdens övergripande struktur, form och växtval, men som själva vill styra över detaljerna, så som stil, utformning, material och växter.

Pris 2500 kr inklusive moms. Del av trädgården 1500 kr inklusive moms (ca 1h). Priset gäller normalstora villaträdgårdar.

TRÄDGÅRDSDESIGN MEDIUM

Med designpaket Medium får ni mer för pengarna. Under ca 2 timmar går vi runt i er trädgård eller utemiljö för att kartlägga era behov, önskemål och förutsättningar. Sedan arbetar jag fram en funktionsplan för er trädgård. I detta paket ingår även ett idécollage med inspirerande bilder, en lista med förslag på växter som passar i er trädgård och allmänna skötselråd.

Trädgårdsdesign Medium passar er som har en trädgård ni vill förändra helt eller delvis och behöver hjälp med ideér och en enklare ritning (funktionsplan) som vägledning för arbetet med er trädgård.

Pris 5000 kr inklusive moms. Priset gäller normalstora villaträdgårdar.

Skalenlig situationsplan/tomtkarta krävs. Du kan beställa den antingen från Bygglovsenheten i din kommun eller från Lantmäteriet.

SVART-VIT SKISS

Önskar ni en mer detaljerad ritning av er trädgård men ändå inte vill ha en hel illustrationsplan kan en svartvit skiss vara lösningen. Pris enligt offert.

TRÄDGÅRDSDESIGN LARGE

Denna tjänst är den mest omfattande vi erbjuder i nuläget. Upplägget är samma som i Trädgårdsdesign Medium men här ingår även inmätning av tomten. Efter hembesöket i er trädgård arbetar jag fram en detaljerad skalenlig illustrationsplan över er trädgård. Ni får förutom illustrationsplanen, även ett inspirerande idékollage och en detaljerad lista över växter med placeringsanvisningar till er trädgård. En enkel belysningsplan ingår och ni får även olika förslag på material och en prioriteringsordning för hur arbetet kan läggas upp.

Trädgårdsdesign Large passar er som önskar en detaljerad plan för trädgården med utförliga förslag på material och växter. Detta alternativ rekommenderas om ni har ett nybyggt hus där hela trädgården ska anläggas från grunden eller om ni önskar göra stora förändringar i er befintliga trädgård.

Pris 15 000 kr inklusive moms. Priset gäller normalstora villaträdgårdar.

Skalenlig situationsplan/tomtkarta krävs. Du kan beställa den antingen från Bygglovsenheten i din kommun eller från Lantmäteriet.

RABATTHJÄLPEN

Den perfekta tjänsten för er som vill ha hjälp med att planera eller fixa till en rabatt någonstans i trädgården. Utifrån platsens förutsättningar får ni värdefulla råd om hur jorden kan förbättras. Växtvalet, tex färger, sker i samråd med er, men ni får själva bestämma antal och växternas placering. I priset ingår förutom webbrådgivning, en lista med växter som lämpar sig för den aktuella planteringen.

Pris från 1000 kr inklusive moms beroende på rabattens storlek.

Önskar ni en mer detaljerad plan med specificerat antal växter och utförlig planeringsplan? Detta är en mycket god hjälp vid nyanläggning av rabatter och planteringar, eftersom den innehåller allt man behöver för att lyckas.

Pris från 2500 kr inklusive moms beroende på rabattens storlek.

Önskas rådgivning på plats i er trädgård tillkommer kostnad för hembesök 700 kr/timme inkl moms, plus eventuella resekostnader.