INSPIRATION

Funderar ni på att anlita oss, men är osäkra på vilken hjälp ni behöver och vad ni får för pengarna? Här hittar ni exempel på några olika tjänster.

En illustrationsplan är en detaljerad skalenlig ritning över er trädgård eller utemiljö. Tillsammans med bla växtlista och idécollage ger trädgårdsdesign large ett detaljerat arbetsmaterial för er framtida trädgård.

En funktionsplan är en enklare mer övergripande skiss över trädgårdar eller andra utemiljöer och dess olika funktioner. Funktioner i en trädgård kan beskrivas som trädgårdens grundstruktur och utgörs av gångar, uteplatser, yta för lek och köksträdgård. Trädgårdsdesign medium ger en god beskrivning av hur man bäst disponerar trädgårdens ytor, och hjälper er att hamna rätt från början med trädgårdens struktur. 

Om man vill ha något mitt emellan en funktionsplan och en detaljerad illustrationsplan kan en svartvit skiss passa bra. En svartvit skiss visar mer detaljer men är inte lika påkostad som en illustrationsplan.

Med rabatthjälpen får ni en lista över lämpliga växter som passar just din rabatt, ni väljer själva antalet växter och placering. Önskar man en heltäckande design för sin rabatt kan ni välja till en detaljerad planteringsplan som anger exakt antal växter och hur de ska placeras för att uppnå bästa möjliga resultat.

Har ni frågor om våra olika tjänster eller inte hittar någon tjänst som riktigt passar in på det ni behöver är det bara att höra av sig till oss. Kontaktuppgifter hittar du här.